Utility Connect B.V., opgericht in 2015 en gevestigd in Vianen, is dé partij voor draadloze machine-to-machine telecommunicatie in de semipublieke sector in Nederland. Als 100% dochter van Alliander en Stedin levert Utility Connect (UC) diensten aan Alliander, Stedin en Westland Infra voor het draadloos communiceren met het elektriciteit- en gasnetwerk (o.a. slimme meters). Op deze manier wordt een actieve bijdrage aan de energietransitie geleverd.

Daarnaast worden pilots uitgevoerd met potentiële nieuwe klanten met vitale infrastructuren. Ook op technologiegebied is UC volop in beweging en loopt er een Proof of Concept voor de introductie van een nieuwe technologie.

UC is een regieorganisatie bestaande uit een klein team van specialisten dat in samenwerking met diverse leveranciers de diensten voor haar klanten samenstelt en beheert.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het Project Management Office (PMO) binnen Utility Connect, gevestigd in Vianen. Je bent de bewaker en beheerder van tijd, processen, kwaliteit en budget. Je faciliteert projecten die binnen Utility Connect worden uitgevoerd. Dit doe je door het inrichten van overlegstructuren, het voorbereiden en verslagleggen van programmateam en stuurgroep overleggen. Daarnaast het inrichten van digitale archieven op SharePoint, het opstellen van communicatieplannen, financiële rapportages, stakeholderanalyses en alles wat verder nodig is om de projecten goed te laten verlopen.

Als secretaris van de directie, het bestuur en van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders plan je vergaderingen, verzorg je de agenda, verzamel je vergaderstukken, bewaak je de kwaliteit hiervan en notuleer je vergaderingen.

Je geeft leiding aan het secretariaat en draagt zorg voor de administratie van Utility Connect. Hiertoe controleer je de geboekte inkoopfacturen, draag je zorg voor het beheer van de bankrekening, de huuradministratie en coördineer je het proces van de totstandkoming van de maand-, kwartaal en jaarrapportages. Daarnaast stuur je ook je collega aan die zorgdraagt voor administratieve ondersteuning en alle facilitaire aspecten van de kantooromgeving.

Functie-eisen

Jij bent een gedreven, praktisch ingestelde teamspeler op minimaal HBO niveau. Je bent een stevige persoonlijkheid en hebt een resultaatgerichte instelling.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe Programma Management Officer maakt?

  • Je bent in staat om hoofd van bijzaken te onderscheiden, je behoudt het overzicht;
  • Je bent nauwkeurig en in staat kwaliteit en deadlines te bewaken;
  • Je vindt het leuk de directie en projectleiders te ontzorgen en te faciliteren;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt administratieve ervaring;
  • Je bent initiatiefrijk en zelf startend.

Meer informatie
Solliciteer via Stedin op deze vacature. Hier vind je ook meer informatie over arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure.