Utility Connect beschikt over opstelpunten voor mobiele telecommunicatie. Deze opstelpunten worden door Utility Connect gehuurd van locatie-eigenaren die in het bezit zijn van deze opstelpunten. Utility Connect hecht dan ook aan een goede relatie met deze locatiehouders. De opstelpunten worden gebruikt voor het eigen CDMA450 netwerk. Utility Connect beschikt over zo’n 170 opstelpunten.

Wij maken in het algemeen gebruik van twee typen opstelpunten:
– Dakposities (op een hoog gebouw)
– Telecommasten (vakwerkmast of buismast)

Onderhoud aan de opstelpunten

Utility Connect hecht veel waarde aan haar opstelpunten en controleert daarom elk opstelpunt periodiek op slijtage, staat van onderhoud, veiligheid, diefstal en vandalisme. Het kan uiteraard voorkomen dat zich gedurende het jaar een incident voordoet dat leidt tot een afwijkende of onwenselijke situatie die dan moet worden aangepast.

Meld bijzonderheden door te mailen naar info@utilityconnect.nl zodat wij zo snel mogelijk de noodzakelijke acties kunnen oppakken.

Contact

Hebt u vragen of wilt u informatie? Neem dan contact op via een e-mail naar: info@utilityconnect.nl of vul uw gegevens in via onze website onder het kopje ‘Contact’.